5 Ting at leje bruge mere end at udskifte rørene

Jul 12, 2021

Er der virkelig nogen, der elsker at bogstaveligt talt skylle penge ned på toilettet? Tvivlsomt, men hvis du bruger besparelserne til at udskifte dine rør, er det faktisk det, du gør. Hvilket er trist, når der er så mange andre spændende ting, du kan bruge dem på.

Rørfornyelse er et billigere alternativ til traditionel udskiftning af gamle rør. Hvad synes du koster mest, at lægge et rør inde i eksisterende rør eller grave op og udskifte alt? Der er penge at spare ved at vælge fornyelse – og her er nogle af de ting, du hellere kan bruge dine penge på.

FERIE

Vi drømmer alle om at rejse væk fra sne, stress og chefen lejlighedsvis. Med de penge, du sparer på at vælge rørfornyelse i stedet for at udskifte rørene, kan du tage en tur til din drømmedestination. Eller måske længes du hellere efter en storbyferie? Pointen er, at hvis du først vil bruge penge, foretrækker mange mennesker, at de går til minder for livet og en gylden tan, frem for gravearbejde og nye rør.

NY SKAB

Hvorfor stoppe med at forny rørene, når du samtidig kan forny garderoben? Forkæl dig selv med en garderobe med tøj, der klæder dig og fremhæver dine bedste sider. Ved rørfornyelse er rørene som nye indeni, uden at du skal udskifte dem – du kan bruge den samme forudsætning, når du går på indkøb. Pas på udgangspunktet, grundtøjet, og tilføj hellere det, der får garderoben til at føles frisk og nyt.

REFURBISHMENT

Ved at vælge rørfornyelse sparer du en masse gryn – hvorfor ikke putte dem i renoveringsfonden? Det er en investering i fremtiden, uanset om du har tænkt dig at bo der for evigt eller sælge.

BETAL NED PÅ LÅN

Tilbagebetaling af et lån er måske det mest kedelige tip i verden, når du opregner varer, du kan bruge penge på. Alligevel er det langt sejere at betale et lån, end at bruge unødvendige summer på at udskifte boligens rør. Brug mindre tid på at tilbagebetale dit hus-, forbruger- eller billån, og få flere penge tilovers senere.

FÅ RENGØRINGSSTØTTE

Træt af at skændes om rengøring eller vasketøj? Hvem ved – måske kan vaskehjælp give forholdet et fornyet skær? Uanset hvad du har tænkt dig at bruge dine penge på, er det sjældent en dum idé at bruge dem på noget, der hæver livskvaliteten i hverdagen, ikke kun i ferier.

Ja, nok humor nu. Hele pointen er, at det ikke er strengt nødvendigt at bruge besparelserne til at udskifte rørene. En sådan intervention er en dyr affære og kan let undgås med vedligeholdelse, rutinekontrol og rørfornyelse. Vil du vide mere om, hvordan rørfornyelse kan give enorme besparelser? Kontakt os på VITEK for en hyggelig samtale.