Om Vitek

Vitek er en landsdækkende totalleverandør af tjenester inden for vand- og spildevandsanlæg. Gennem næsten 40 års erfaring har vi udviklet os til en bæredygtig virksomhed med specialiseret ekspertise inden for vand- og spildevandssektoren samt farligt affald. Vores kunder er private, offentlige og erhvervsmarkeder.

Historien om Vitek

Historien om Vitek Danmark A/S

Virksomheden blev stiftet i 2018 med overtagelsen af alt materiel, udstyr og fabrik fra de tidligere firmaer LMJ No-dig, Insituform A/S, Insituform Rørteknik, Insituform AB, Berotech A/S & Berotech AB. Herefter ”håndplukkede” investorerne markedets største kapaciteter indenfor

No-dig og straks var Vitek Danmark A/S Nordens anden største ”strømpeinstallatør”

Navnet Vitek var helt naturligt, da investorerne i forvejen ejede det Norske firma Vitek, som blev stiftet i 1983 i Bergen. Den Norske del er i forvejen en af de største aktører indenfor kloak vedligehold, Kloak TV og strømpeforing af mindre dimensioner.

I juni 2019, blev et større antal Skandinaviske virksomheder, herunder Vitek Danmark A/S, lagt ind i et fælles paraplyselskab ved navn ”Vitek Group Nordic” Vi er nu en koncern som dækker alle områder indenfor den underjordiske infrastruktur, med strategisk gode placeringer over hele Skandinavien. Vitek kan løse alle opgaver med en moderne vognpark og markedets største udvalg af NO-Dig produkter fra Verdens førende ”strømpe” producent, Insituform.

Vitek er optaget i den Danske No-dig kontrolordning med flere systemer og vi laver TV-inspektion som er certificeret og kontrolleret af Dansk TV kontrolordning (DTVK)

Vores kvalitetspolitik

At udføre vores tjenester på en sådan måde, at kundens forventninger og krav opfyldes bedst muligt.

Vores miljøpolitik

Å planlegge, og utføre, våre arbeidsoppdrag på en slik måte at ressursbruken belaster miljøet minst mulig.

Sertifiseringer